De kunst van het masseren
De afgelopen 15 jaar heb ik massagekennis en kunde verzameld vanuit verschillende werelddelen. In Nederland volgde ik een 4 jarige opleiding voor Integrale Lichaamsmassage Therapeut. Deze heb ik aangevuld met een waardevolle Onclologische massagetraining uit Australië. Mijn roots liggen in Indonesië dus wanneer ik op Bali ben neem ik altijd wat nieuws op het gebied van massage mee terug. Ik bezit een innerlijke drang om rust en harmonie te creëren. De kunst van het masseren gaat over communiceren, aanraken met aandacht en de juiste technieken toepassen waar ontspanning nodig is. Ik beoefen deze kunst met passie.

Massagetechnieken
Je zult massagetechnieken uit de klassieke Zweedse-, de Shiatsu-, Deep tissue-, en Yogamassage ervaren. Met een bijzondere techniek die speciaal voor oncologische patiënten ontworpen is kalmeer ik het zenuwstelsel van de zieke-, de herstellende- en gezonde mens. Mijn instrumenten zijn mijn handen, onderarmen, ellebogen en siliconen massagecups. Mijn werk voer ik met diepe respect uit voor het lichaam en de mens in z’n geheel. Zacht is mijn kracht.

Ontspanning
Van al deze ingrediënten heb ik een weldadige mix gemaakt die gegarandeerd voor ontspanning zorgt. Toch blijft iedere massage maatwerk. Afhankelijk van welke klachten er zijn en waar de behoeftes liggen.

0168c7f6-5b0c-4e14-8fcb-6b5cd9d637a2