De kunst van het masseren
De afgelopen 15 jaar heb ik massagekennis en kunde verzameld vanuit verschillende werelddelen. In Nederland volgde ik een 4 jarige opleiding voor Integrale Lichaamsmassage Therapeut. Deze heb ik aangevuld met een waardevolle Onclologische massagetraining uit Australië. Mijn roots liggen in Indonesië dus wanneer ik op Bali ben neem ik altijd wat nieuws mee terug. Ik bezit een innerlijke drang om rust en harmonie te creëren. De kunst van het masseren ligt mij goed.

Massagetechnieken
Je zult massagetechnieken uit de klassieke Zweedse-, de Shiatsu-, Deep tissue-, en Yogamassage herkennen. Met een bijzondere techniek die speciaal voor oncologische patiënten ontworpen is kalmeer ik het zenuwstelsel van de zieke-, de herstellende- en gezonde mens. Mijn instrumenten zijn mijn handen, onderarmen, ellebogen en  siliconen cups. Ik voel daarbij diepe respect voor het lichaam en het mens in z’n geheel. Zacht is mijn kracht.

Ontspanning
Van al deze ingrediënten heb ik een weldadige mix gemaakt die gegarandeerd voor ontspanning zorgt. Toch blijft iedere massage maatwerk. Afhankelijk van welke klachten er zijn en waar de behoeftes liggen.

0168c7f6-5b0c-4e14-8fcb-6b5cd9d637a2