Tamara Piette
Ik ben geboren in 1969 en heb drie volwassen kinderen. Werk dankbaar in mijn beroep en zorg er graag voor dat mijn klanten “senang” naar huis gaan.

Goud
Aanraking is een eerste levensbehoefte. Massage is een gouden middel. Vanaf 2007 ben ik hiermee beroepsmatig aan de slag gegaan. Ik ontwikkelde me van Stoelmasseur naar Masseur en na een 4 jarige opleiding werd ik in 2010 Integraal Lichaams Massagetherapeut. Ik volgde een training voor Oncologische massage en Manuele Lymfedrainage massage. Aanvullend werd ik Stressmanagement-counselor, Stressoloog en Powerwalktrainer. Een mooi pakket waarmee ik mijn klanten vooruit kan helpen in ontspanning en leven met minder stress.

Welzijn
In 2011 kreeg ik de diagnose borstkanker. Vanaf dat moment is mijn eigen welzijn voorop komen te staan. Ik word er steeds handiger in het leven in balans te laten zijn. Ik heb inmiddels geleerd wat nu werkelijk belangrijk is voor mij en laat me niet meer zo snel afleiden door omstandigheden die niet goed zijn voor mij. Kwaliteit.

Passie
Ik geef kleur aan mijn leven door Salsa te dansen, wereldgerechten te koken, de natuur in te wandelen en samen te zijn met de mensen wie ik lief heb en die mij lief hebben. Ik geniet van het leven met passie.

Graag tot ziens in mijn praktijk.

Tamara