Hallo lieve mensen,

Ik ben Tamara Piette geboren in 1969 te Laren.

Massage
Al in mijn jonge jaren heb ik ontdekt dat er een eenvoudig middel bestond waardoor ik me ontspannen en kalm voelde en waarmee ik ook andere mensen kon helpen. Aanraking door middel van massage.

Aanraken met aandacht ging mij natuurlijk af en werd mijn kracht. Vanaf 2007 ben ik hiermee beroepsmatig aan de slag gegaan. Ik ontwikkelde me van stoelmasseur naar masseur en na een 4 jarige opleiding werd ik in 2010 massagetherapeut.

Aanraking
Aanraking met aandacht verhoogt de kwaliteit van leven, dat geldt voor iedere leeftijd. Aanraking is een noodzakelijk goed. Aanraking heelt, maakt dat je je belangrijk voelt. Aanraking verbindt. Aanraking brengt rust in je hoofd vul het maar voor jezelf in.

Senang
Indische genen dragen ertoe bij dat ik graag zorg dat andere mensen zich ook senang voelen, in harmonie.

Welzijn
In 2011 kreeg ik de diagnose borstkanker. Ik wist wat ik, naast de reguliere zorg, nodig had voor mijn herstel. Een massage, een aanraking, verzorging op het aangedane gebied. Vanaf dat moment stond mijn eigen welzijn 100% voorop.

Ik volgde een cursus Manuele lymfedrainage en een training bij Oncology Massage Limited uit Australië, zodat ik lotgenoten nog beter kon helpen, en verdiepte mijn kennis door een opleiding voor stressmanagement coach te volgen.

Mijn moeder overleed op haar 53e, na 10 jaar ziek zijn, aan de gevolgen van borstkanker. De laatste twee jaren van haar leven raakte ik haar verminkte lichaam aan zodat ze nog enigszins het gevoel van bestaansrecht kon ervaren. Gewoon mijn handen op de zere plek leggen hielp haar en mij.

Hartenwerk
Ik geef kleur aan mijn leven door Salsa te dansen, wereldgerechten te koken, de natuur in te wandelen en samen te zijn met de mensen wie ik lief heb en die mij lief hebben. Ik blijf gezond door te sporten, gezond te eten en te doen wat goed is voor mij. En ik geniet van mijn massagewerk. Alles met passie.

Wees lief voor jezelf en lief voor de ander!

Liefs van mij en graag tot gauw!