KRACHT
Vanuit mijn kracht, mensen te helpen ontspannen is “ontspannen bewegen” ontstaan. Aangezien we als mens gemaakt zijn om te bewegen en het ontzettend gezond is om dat in de buitenlucht de toen heb ik een les op de kaart gezet.

EASY POWERWALK
Een aantal jaren geleden ben ik Powerwalktrainer geworden en is er stap voor stap de les Easy Powerwalk ontwikkeld. Twee keer per week loop ik de les met een aantal Powervrouwen. Ik zou jou ook graag willen meenemen op dit pad, omdat het gaat over “goed voor jezelf zorgen”. Het levert mij persoonlijk veel op. Ik voel me fitter, ik slaap beter, alles in mijn lijf wat stram en stijf voelde wordt steeds soepeler.

INSPANNING EN ONTSPANNING
Tijdens inspanning wordt vaak duidelijk waar er ontspanning gevraagd wordt in het lijf. We bewegen de spanning eruit.

DINSDAG 50+
Op dinsdag lopen we in het Schothorsterpark te Amersfoort met 50+ vrouwen die zich fit en vrolijk willen voelen.

VRIJDAG 50+ BEWEGEN NA KANKER
Op vrijdag lopen we in het Park Elisabeth Groen te Amersfoort met vrouwen met een oncologisch verleden die matig intensief willen bewegen onder begeleiding in de buitenlucht. En natuurlijk willen deze vrouwen zich ook fit en vrolijk voelen. Zelf kreeg ik in 2011 de diagnose borstkanker.

Meestal drinken we na afloop een kopje koffie of thee bij de horecagelegenheid in het park. Een prettig begin van een nieuwe dag.

KOSTEN
€ 10,00 losse les
€ 85,00 10 lessen

Neem voor meer informatie contact met mij op via e-mail tamara.piette@gmail.com of telefonisch 06-20643826