De kracht van zacht. Van denken naar voelen via zachte aanraking. Op weg naar verbinding met jezelf laat je los wat je niet meer nodig hebt. Mijn zachte aanraking helpt jou.

Heb je last van vastzittende spieren in nek, schouders, rug, en verlang je naar verlichting dan zet ik stevige technieken in.

Ben je Oncologisch patiënt dan masseer ik op jouw zenuwstelsel waardoor jouw lichaam en geest ontspant waardoor je meer kwaliteit van leven ervaart.

Variërend van top tot teen tot aan een korte effectieve massage op de stoel, er zijn mogelijkheden genoeg om gemasseerd te worden. Bij de meeste massages maak ik gebruik van massageolie of een andere tussenstof, echter sommige massagetechnieken komen beter tot zijn recht zonder tussenstof. Massage kan in sommige gevallen ook over de kleding worden uitgevoerd. Hier gaat mijn voorkeur niet naar uit, maar het maakt mijn praktijk voor iedereen toegankelijk.

Iedere massage is anders, afhankelijk van het doel, de klachten en de gemoedstoestand waarin je verkeerd.

Massage is altijd maatwerk, jouw wensen staan voorop. Het is aan mij om goed werk te leveren en te zorgen dat je tevreden naar huis gaat.