Access Bars zijn drukpunten die zich verbinden met energiebanen in en om het hoofd. Wanneer deze geactiveerd worden zet je een proces in beweging en bied je het lichaam gelegenheid om los te laten. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

Bij een behandeling van de access bars worden deze drukpunten heel zachtjes aangeraakt waardoor de opgeslagen informatie in de energiebanen gaat stromen.

Tijdens een bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, net als bij een goede massage, in een staat van diepe ontspanning”

Wil je een access bars behandeling ervaren of meer informatie erover dan kun je contact opnemen met Mary Ludwig van Minnemoet.

Je kunt kiezen uit twee verschillende behandelingen

Access Bars behandeling
Alles is energie in je lijf dat wat je niet ziet maar wel voelt. Tijdens deze behandeling worden er 32 energieën geactiveerd die effect hebben op gedachten, ideeën, beslissingen en gevoelens.

Access energetische facelift
Tijdens deze behandeling worden er 32 energieën geactiveerd die effect hebben op de huid en op de onderliggende oorzaken van veroudering. Na de behandeling voel je jezelf zachter van binnen en is dat zelfs zichtbaar in je gezicht.

– Wanneer het in je lijf niet doorstroomt stagneert jouw manifestatie van het leven. Een kleine ripple veroorzaakt een hoge golf. Hoger dan je ooit kunt bedenken – Mary Ludwig